28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У кабінетах мерії заговорили про повернення автобусних маршрутів №53 на вулиці Житомира

У кабінетах мерії заговорили про повернення автобусних маршрутів №53 на вулиці Житомира

  • 20 листопада, 2019 8:58
У Житомирській міській раді на засіданні постійної комісії з питань бюджету депутати підняли питання про повернення скасованих автобусних маршрутів №53 та 53-А.

Заслухавши звіт про результати роботи за 9 місяців 2019 року КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» міської ради стало відомо, що одною з причин збитковості підприємства стала оптимізація мережі. Відповідно депутати пропонували повернути скасовані автобуси, передає Житомир лайф.
 

«Даний звіт є проміжним, через три місяці ми побачимо річний звіт й подивимося, що змінилося. Рекомендація комісії - підготувати інформацію щодо бачення розвитку мережі міста, тоді ми будемо знати, що робити далі: чи повертати автобуси №53 та 53-А тощо. Сьогодні ми побачили те, як працювати не потрібно», – наголосив голова комісії Юрій Мойсеєв.


Зрештою, комісія з питань бюджету доручила дотичним до даного питання посадовцям підготувати бачення розвитку мережі комунального транспорту в місті вцілому.

Як повідомляв «Журнал Житомира», з 7 серпня в Житомирі закрили автобусні маршрути №53 та №53А. Натомість був відновлений маршрут №4 і запущений оновлений маршрут №110. Житомиряни запевняють, що нове транспортне сполучення із центром Житомира є незручним і не задовольняє потреби всіх жителів.
Поділитись

Новини по темі: