28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • З 20 листопада в Житомирі з'явиться перший радар TruCAM: де будуть вимірювати швидкість

З 20 листопада в Житомирі з'явиться перший радар TruCAM: де будуть вимірювати швидкість

  • 19 листопада, 2019 12:12
З 20 листопада поліція збільшує кількість радарів для вимірювання швидкості TruCAM на дорогах України. Перший такий радар з'явить і у Житомирі. Про це у Facebook написав перший заступник очільника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.
 

"Ми продовжуємо пильнувати за водіями, які перевищують дозволену швидкість руху на дорогах, запобігаємо пояснюємо і, притягуємо до відповідальності. А для того, щоб це відбувалося ще ефективніше — розширюємо кількість ділянок, де патрульні вимірюватимуть швидкість приладом TruCAM, а також збільшуємо кількість таких приладів. Від завтра, 20 листопада, додаємо ще 57 нових ділянок, а також розширюємо уже 2 існуючі. Усього на дорогах України працюватиме 115 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 186 ділянках", – зазначив Білошицький.


Також він виклав карти і таблицю, де вказана інформація про нові радари. Так, перший у Житомирі TruCAM з 20 листопада працюватиме на Київському шоссе.

Олексій Білошицький нагадав про підходи, згідно з якими патрульні здійснюють фіксацію порушень цими приладами.

"Нагадую про підходи, згідно з якими ми здійснюємо фіксацію: на сайті та у соцмережах публікуємо карту, де позначені ділянки, на яких вимірюється швидкість; на дорозі встановлені відповідні знаки, які попереджають про фото- та відеофіксацію порушень; у місцях фіксації порушень стоїть службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками", – йдеться у повідомленні.



Поділитись

Новини по темі: