26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • ВР підтримала правку і залишала у бюджеті Житомира 40 мільйонів гривень

ВР підтримала правку і залишала у бюджеті Житомира 40 мільйонів гривень

  • 14 листопада, 2019 17:59
У наступному році у бюджеті Житомира залишаться кошти, які надходили від акцизу на пальне. А це близько 40 мільйонів гривень. Відповідне рішення 14 листопада прийняла Верховна Рада.

За відповідну правку №2144 до проєкту закону “Про внесення змін до Бюджетного кодексу України” проголосувало 275 народних депутатів України.
 

"Приємна новина для громад! Сьогодні Верховна Рада України ухвалила правку №209 до проекту Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України. Йдеться про збереження акцизного податку з пального в місцевому бюджеті. Якщо говорити про Житомир – це близько 40 млн грн, які в 2020 році залишаться в бюджеті міста. У масштабах держави – це понад 7 млрд грн", - написав в соцмережі міський голова Сухомлин.


За словами мера, кошти від акцизного збору з пального витрачаються на розвиток інфраструктури, ремонти доріг, покращення благоустрою в місті.

Як повідомляв "Журнал Житомира", раніше Сергій Сухомлин заявив, що в наступному році Житомир чекають серйозні фінансові проблеми через додаткові витрати, які переклали на плечі бюджету міста.
Поділитись

Новини по темі: