19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • У Житомирській ОДА назвали претендентів на посаду директора департаменту регіонального розвитку

У Житомирській ОДА назвали претендентів на посаду директора департаменту регіонального розвитку

  • 31 жовтня, 2019 11:54
У Житомирській ОДА пройшли чергові етапи конкурсу на зайняття вакантної посади директора департаменту регіонального розвитку. Вже наступного тижня голова облдержадміністрації Віталій Бунечко особисто проведе співбесіди з двома претендентами на посаду керівника цього структурного підрозділу, які їх успішно пройшли.

За інформацією служби управління персоналом апарату Житомирської ОДА, загалом на конкурс подали документи 5 осіб. У конкурсі взяли участь лише 3 кандидати – Сергій Бороздих, Сергій Золін, Інна Хоменко. Інші 2 претенденти на конкурс не з’явились.

Відповідно до чинного законодавства конкурсанти проходили тестування, розв’язували ситуаційні завдання та мали співбесіди із конкурсною комісією. За результатами проведених етапів складено загальний рейтинг кандидатів.

Із 2 претендентами – Інною Хоменко та Сергієм Золіним, які успішно пройшли ці етапи конкурсу, голова Житомирської ОДА проведе співбесіди, за результатами яких і буде визначено переможця.

Як повідомляв «Журнал Житомира», Житомирська облдержадміністрація шукає кандидатів на вакантну посаду директора новоствореного департаменту культури, молоді та спорту ОДА.

 
Поділитись

Новини по темі: