25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі знову протестують ФОПи, незадоволені прийнятими законами. ФОТО

  • 28 жовтня, 2019 13:14
  • 1
У Житомирі 28 жовтня підприємці знову вийшли на акцію протесту під стіни облдержадміністрації. Власники малого та середнього бізнесу виступають проти законів №128 та №129 (колишні законопроєкти №№ 1053-1 і 1073).

На переконання протестувальників, цими законами фактично знищується спрощена система оподаткування, передає Житомир лайф.

Нагадаємо, згадані закони зобов’язують підприємців запровадити касові апарати та податкову звітність. Окрім того, відтепер покупець може поскаржитися на те, що йому не видали чек, а взамін отримає винагороду від держави за рахунок підприємця.

Про початок безстрокових акцій оголосили бізнесмени зі 15 міст України, вони вийшли на центральні майдани своїх населених пунктів.

Нагадаємо, на початку жовтня близько 50 підприємців вийшли під стіни Житомирської облдержадміністрації із вимогою заветувати прийняті законопроєкти, які зобов'язують фізосіб-підприємців (ФОП) вести облік, використовувати реєстратори розрахункових операцій - касові апарати.









ФОТО: Житомир лайф
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Vlada Mianovska
30 жовтня, 2019 9:36:17

Мда..... вообще это норма. Собственно вот и борьба с коррупцией. Кто хочет платить налог? Правильно, никто. Поэтому и в стране дыра, никто не хочет начинать жить в отрытую, честно.

31 жовтня, 2019 0:12:39

Вам би, найперш, почитати що ж то воно таке ота корупція, а тоді вже братись за коментування.