28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Житомир щоранку огортає густий туман: поліція попереджає водіїв про небезпеку

Житомир щоранку огортає густий туман: поліція попереджає водіїв про небезпеку

  • 24 жовтня, 2019 10:54
Вже декілька днів поспіль Житомир вночі та зранку огортає густий туман і згідно з прогнозами він ще на декілька днів залишаться у місті. Так, 25 та 26 жовтня на Житомирщину знову очікується туман.

У зв'язку з поганою видимістю на дорогах поліцейські закликають водіїв та пішоходів бути максимально обережними та враховувати погодні умови.
 

"Керуючи транспортним засобом, обирайте швидкість руху та дистанцію, що дозволять вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки, будьте максимально обережні. Обов'язково враховуйте час доби, стан дорожнього покриття, не забувайте вмикати ближнє світло фар чи протитуманні фари", - закликають у ГУ Нацполіції Житомирської області. 


Якщо виникає необхідність зупинитися, знижуйте швидкість поступово. Не забувайте при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію. Пам’ятайте, що мокра та брудна дорога збільшують гальмівний шлях транспортного засобу. 

Пішоходам варто переходити дорогу виключно у встановлених місцях, перед цим переконавшись, що водії транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри.

Для позначення себе на дорозі бажано одягати світлий одяг чи спеціальні жилети, використовувати світловідбивні елементи у вигляді нашивок, наліпок, браслетів.
Поділитись

Новини по темі: