24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житель Житомирщини заготовив на зиму 4 кг коноплі, все вилучила поліція. ФОТО

Житель Житомирщини заготовив на зиму 4 кг коноплі, все вилучила поліція. ФОТО

  • 21 жовтня, 2019 9:36
В селі Роздольне Житомирського району у приватному будинку правоохоронці виявили рослинні наркотики вагою понад 4 кг. За словами господаря, він вирощував коноплю для власного вживання.

Про вирощування і зберігання чоловіком наркотичних рослин розповіли поліції односельчани.
 

"Поліцейські, отримавши відповідну ухвалу суду, провели в домогосподарстві 47-річного чоловіка обшук. Під час заходів у будинку виявили висушені рослини з ботанічними ознаками конопель, а також пластикову коробку з уже подрібненою рослинною масою. За словами господаря, рослини він виростив на присадибній ділянці для власного споживання", - інформує ГУ Нацполіції Житомирщини.


Усе виявлене, вага якого склала понад 4 кг, було вилучено. Рослини та подрібнена маса буде відправлена на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Нині триває досудове розслідування. Чоловікові може загрожувати штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років чи позбавлення волі на той самий строк.



Поділитись

Новини по темі: