18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Смертельна аварія у Житомирі: водій машини збив на смерть літню жінку, а сам втік з місця події. ВІДЕО

Смертельна аварія у Житомирі: водій машини збив на смерть літню жінку, а сам втік з місця події. ВІДЕО

  • 18 жовтня, 2019 23:13
У Житомирі автомобіль смертельно травмував жінку-пішохода. Про це пізно ввечері 18 жовтня повідомили читачі.

«Довелося довго чекати тролейбуса на Старому бульварі, кажуть, навпроти Михайлівської на смерть збили жінку», – розповіла читачка. Вона також зазначила, що, зі слів очевидців, жінка якраз вийшла з тролейбуса, переходила дорогу, й авто на швидкості зачепило її.

Інформацію про смертельний наїзд підтвердили у прессслужбі патрульної поліції Житомирської області. Однак, уточняють патрульні, ДТП сталася на вулиці Перемоги, передає Житомир інфо.

«Дійсно, близько 21:00 на Перемоги, 33 збили жінку, на смерть», – такі першочергові відомості надала старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Згодом у патрульній поліції повідомили, що загиблій – 63 роки. Автомобіль, який збив жінку, з місця події втік.

«Виклик надійшов о 20:26, екіпаж прибув о 20:28. Заявник, перехожий, повідомив, що автомобіль сірого кольору невстановленої марки, можливо, Renault, збив жінку та поїхав з місця пригоди. Зараз там працює слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські забезпечують охорону місця події», – повідомила Тетяна Носадчук.

Однак, пізніше, патрульним вдалося встановити авто, оперативно наздогнати його і затримати водія.

Як повідомлялось, вранці 13 жовтня 2019 на проспекті Незалежності в Житомирі автомобіль збив велосипедиста і втік з місця пригоди.

 
 


 
Відео з соцмережі Instagram
Поділитись

Новини по темі: