26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Книжковий фестиваль, футбольний і баскетбольний матч: куди піти в Житомирі на вихідних

Книжковий фестиваль, футбольний і баскетбольний матч: куди піти в Житомирі на вихідних

  • 18 жовтня, 2019 13:23
Завтра, 19 жовтня, та у неділю 20 жовтня, у Житомирі пройде книжковий форум, відбудуться спортивні заходи та дні польської культури. Пропонуємо ознайомитись з програмою заходів і провести ці вихідні цікаво.
 

ІІІ Житомирський книжковий форум «ДієСлово»


Третій рік поспіль у Житомирі буде проходити книжковий форум «ДієСлово». Це захід, під час якого зустрічаються видавці, письменники та палкі шанувальники їхньої праці – читачі.

Триватиме подія три дні – 18-20 жовтня в Gnatyuk Art Center, що знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. В. Бердичівська, 20 (2-й поверх).
 

Дні польської культури на Житомирщині


Три дні в області будуть проходити святкові заходи з нагоди відзначення ХII днів польської культури в України та XXV Міжнародного фестивалю польської культури «Веселка Полісся». Цього року всі події будуть присвячені 200-річчю від дня народження Станіслава Монюшка та 30-річчю діяльності громадської організації «Житомирська обласна Спілка поляків України».

У програмі виставки, концерти, фестиваль та показ документальної стрічки.
 

Матч футбольного клубу «Полісся»


У суботу, 19 жовтня, ФК «Полісся» у Житомирі прийматиме вишгородський «Діназ» в рамках 16 туру чемпіонату України з футболу серед команд ІІ ліги сезону 2019/20.

Матч розпочнеться на Спартак Арені о 15.00.

Квитки на гру можна придбати у касі (вулиця Театральна, 8) або ж онлайн за посиланням.
 

БК Житомир – БК Львівська політехніка


Цими вихідними, 19-20 жовтня 2019 року, БК «Житомир» прийматиме у другому турі Вищої ліги Чемпіонату України з баскетболу БК «Львівська політехніка». Ігри проходитимуть в спорткомплексі ЖДУ ім. Івана Франка, за адресою: м. Житомир, вул. В. Бердичівська, 40.

19 жовтня, 18:00 год – БК «Житомир» – «Львівська політехніка».
20 жовтня, 12:00 год – БК «Житомир» – «Львівська політехніка».
Поділитись

Новини по темі: