26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Поліція назвала кількість зброї, яку жителі Житомирської області добровільно здали

Поліція назвала кількість зброї, яку жителі Житомирської області добровільно здали

  • 17 жовтня, 2019 10:22
На території Житомирської області проходить місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових речовин. У поліції наголошують, що заходи проводять для попередження та припинення нелегального обігу небезпечних предметів та речовин.

Як стало відомо "Журналу Житомира", станом на 15 жовтня жителі області вже здали до територіальних підрозділів ГУНП 95 одиниць зброї та 18 пристроїв для відстрілу гумових куль. 

Серед добровільно зданого - 8 одиниць зброї армійських зразків, 5 - мисливської нарізної, 67 мисливських гладкоствольних рушниць та інше. Також громадяни повідомили до поліції про виявлення або зберігання 5 артилерійських снарядів та стількох же протипіхотних мін часів ІІ Світової війни, а також понад 400  боєприпасів до зброї армійських зразків.
 

"За результатами проведених перевірок уже звільнено від кримінальної відповідальності за незаконне зберігання вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів 25 жителів області, які добровільно їх здали", - інформує ГУ Нацполіції Житомирщини.


Тож поліція нагадує жителям Житомирщини про можливість добровільної здачі зброї та небезпечних предметів, а отже - уникнення відповідальності за їх незаконне зберігання. Для цього зверніться до свого дільничного офіцера, найближчого відділку поліції або зателефонуйте на спецлінію "102".
Поділитись

Новини по темі: