29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Дворічна дівчинка впала з мосту у річку: дитину врятували молоді хлопці. ВІДЕО

Дворічна дівчинка впала з мосту у річку: дитину врятували молоді хлопці. ВІДЕО

  • 8 жовтня, 2019 12:28
У Житомирській області з пішохідного моста у річку Случ впала 2-річну дівчинку. На щастя, дитину швидко дістали з водойми місцеві жителі. Подія сталася 5 жовтня у місті Новоград-Волинський. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Попередньо було встановлено, що з дівчинкою по пішохідному мосту гуляла її мати. Біля огорожі мати взяла доньку на руки. Дитина раптово перехилилась і жінка не втримала її", - пояснюють у поліції.


Поки матір оббігала міст у напрямку спуску до річки, дівчинку з води уже витягнули небайдужі молоді люди, які у той час перебували на березі.

2-річну дівчинку доставили до лікарні. За результатами огляду дитини жодної загрози її здоров’ю чи життю не було. На даний час дівчинка разом з матір’ю знаходиться вдома.

7 жовтня за місцем їх проживання перевірили працівники ювенальної превенції Новоград-Волинського відділу поліції разом із представниками соціальної служби. 

"Зауважень до умов, в яких виховується дитина, немає. З матір’ю проведена профілактична бесіда", - зазначають у поліції.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

 
Поділитись

Новини по темі: