16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирянка Юлія Єлістратова здобула «золото» на Кубку Європи з триатлону. ФОТО

Житомирянка Юлія Єлістратова здобула «золото» на Кубку Європи з триатлону. ФОТО

  • 23 вересня, 2019 16:53
  • 1
Найсильніша триатлетка України Юлія Єлістратова виборола перше золото в сезоні – житомирянка не мала собі рівних на етапі Кубка Європи в Румунії.

"На етапі Кубка Європи на спринтерській дистанції прима українського триатлону випливла в першій групі, рівно трималася на вело, а вже впродовж заключного виду порадувала нас своїм фірмовим бігом, показавши найкращий час – як на третьому виді, так і загалом!", - інформує Федерація триатлону України.
 

"У цьому сезоні я стабільно забігала в ТОП-10, однак вже встигла скучити за перемогами. Тому звісно, я задоволена. У Мамаї (Константі) вже втретє проводиться етап Кубка Європи, і це для мене друга перемога і третій подіум на цих змаганнях", – коментує результат свого виступу Єлістратова. 


Житомирянка висловила подяку меру міста Сергію Сухомлину та депутатам міськради за підтримку, завдяки якій вона змогла взяти участь в етапі Кубка Європи.

Нині Єлістратова займає 40-ву позицію олімпійського рейтингу, що де-факто дозволяє їй розраховувати на ліцензію та з повною впевненістю готуватися до Олімпійських Ігор – до слова, вже четвертих у кар’єрі найсильнішої триатлетки України.







Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Владлен
25 вересня, 2019 13:10:41

Закохався!