20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирянин повірив шахраям і втратив всі заощадження - 180 тис. гривень

Житомирянин повірив шахраям і втратив всі заощадження - 180 тис. гривень

  • 23 вересня, 2019 15:44
Поліція наполегливо закликає громадян не довіряти сумнівним дзвінкам і абонентам, які сповіщають про біду і вимагають гроші. Днями до Житомирського відділу поліції звернувся 61-річний житель Житомира, який повірив шахраям та втратив 180 тисяч гривень.
 

"Як розповів чоловік поліцейським, кілька годин тому на його мобільний телефон подзвонив невідомий, який назвався слідчим поліції. Після того незнайомець повідомив, що син чоловіка вчинив дорожньо-транспортну пригоду, в якій серйозно травмував жінку. На її порятунок терміново потрібні значні кошти. Крім того, потрібно виручати й винуватця ДТП", - інформує ГУНП Житомирської області.


Звістка про подію схвилювала пенсіонера і вже за чверть години він передав людині "слідчого" всі свої збереження в іноземній валюті еквівалентом понад 180 тисяч гривень. 

Лише згодом житомирянин дізнався у сина, що з ним все гаразд і у жодні ДТП він не потрапляв.  

Інформація за вказаним фактом була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.190 (Шахрайство) ККУ. У рамках розпочатого кримінального провадження поліція встановлює причетних до ошуканства.

Поділитись

Новини по темі: