23 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У ЖК «Фаворит» розпочали будівництво нової багатоповерхівки. ФОТО

  • 19 вересня, 2019 15:36

У житловому комплексі «Фаворит» розпочали будівництво нової багатоповерхівки. Першу палю 9 черги будівництва забили у ґрунт 18 вересня. Цей будинок стане останнім у ЖК «Фаворит».

«Для нас це дуже особливий момент, оскільки цей будинок завершує будівництво багатоповерхівок у ЖК «Фаворит». Багато років ми будуємо сучасне житло, використовуємо найкращі матеріали. Робимо усе, щоб нашим мешканцям тут було зручно і затишно жити», - розповіла Олена Розенблат, співзасновниця ПрАТ «Фаворит компані».

Цей будинок матиме 1 під’їзд , 10 поверхів, тут буде 72 квартири. Його будівництво планують завершити у другому кварталі 2021 року.
 

«ЖК «Фаворит» - це квартири з відмінним плануванням, автономним опаленням, відеоспостереженням, цілодобовою охороною, великими автостоянками, сучасними дитячими майданчиками і хорошими сусідами. Встигніть здійснити власну мрію і купити затишне житло за найкращою ціною. Адже уже розпочався продаж квартир в останній секції нашого житлового комплексу», - розповіла Ірина Струтинська, директор ТОВ «Фаворит Девелопмент Компані».


У четвертому будинку ЖК «Фаворит» будуть одно-, дво-, та трикімнатні квартири площею від 41 до 85 м². Вартість: від 13 995 грн 1 за м².

Щоб дізнатись детальну інформацію про наявність, умови та вартість квартир та комерційної нерухомості - телефонуйте за номером:

(098) 461-65-69

Сайт:

http://favoryt.org

Соцмережі:

https://www.facebook.com/zkfavoryt/

https://www.instagram.com/zk.favoryt/

Адреса: вул. І. Сльоти (Бородія), 49-д, Житомир, 10025

 













Хостинг картинок yapx.ru
Поділитись

Новини по темі: