20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • ФК «Полісся» у Житомирі здобув впевнену перемогу і знову в гонитві за лідером. ВІДЕО

ФК «Полісся» у Житомирі здобув впевнену перемогу і знову в гонитві за лідером. ВІДЕО

  • 19 вересня, 2019 8:51
Житомиру припав до смаку «живий» футбол - і другий матч після тривалої перерви на відновленій «Спартак-Арені» знову зібрав аншлаг.

Як пише Sportarena, підтримка житомирянам була вкрай важлива - після другої в сезоні поразки в Хмельницькому вони загнали себе в кут, так що в матчі четвертої команди проти третьої у господарів не було іншого завдання, окрім як обов'язково перемагати.

За підбором гравців нинішній Верес не просто може бути рівнею, а навіть подекуди крутіший за Полісся. Невипадково воротар господарів Мозіль змушений був вступати в гру після ударів Гребенюка, Шестакова і Мисика, а також відразу кілька раз вибігати з воріт назустріч суперникам, які вантажили і вантажили м'яч вперед. У самих житомирян моменти теж були (кращий удар - від Немтінова, з ним впевнено впорався Бабійчук). Однак в підсумку їм допоміг вийти вперед стандарт.

До речі, його гості дуже оскаржували - так, Любчак жорсткувато пішов в Галенко, але той теж боровся корпус в корпус, рука в руку, але в підсумку жовту отримав захисник, хоча і намагався довести, що грав чисто в м'яч. На штрафний Немтінова пішов воротар, але в тому-то і справа, що Бабійчук кулаками виніс м'яч саме туди, де чергував Семчук. Вадим подарунком скористався, запустивши м'яч низом десь в дальній кут - 1:0. З цим рахунком команди і пішли на відпочинок.

Другий тайм залишав поле для можливостей, і були у Вереса, як мінімум, найгостріші штрафні Мисика і Морозенко, які не отримали, втім, гідного завершення. Непогано бив і сам Мисик, а Шестаков виривався вже було один на один, але досвідчений Бринько «зірвав стоп-кран», позбавивши форварда м'яча за мить до удару. Тиск Вереса виявився менш ефективним, ніж контри і просто швидкі атаки господарів. Натхненні підтримкою публіки, «поліщуки» провели другу результативну атаку, закріпивши свою перевагу. Свій лівий фланг «проутюжили» Власюк з Задерецьким, м'яч був доставлений в штрафну, де, в подвійному оточенні суперників, Боровець примудрився зробити зкидку на Галенкова. І ось тут-то Денис видав «соло», обійшовши суперників і з правої ноги розстрілявши ближній кут - 2:0.

Навіть могутній штрафний від Петько не допоміг гостям відіграти хоча б один м'яч. Дуже важлива перемога дозволила Поліссю набрати 19 очок і обійти, власне, Верес. Вони - в справі. Житомиряни знову в гонитві за лідером - Нивою з Тернополя.

Man of the Match: Олег Мозіль (Полісся)

Виручив відразу після кількох прицільних ударів суперників, зберіг ворота в недоторканності, допустив всього парочку помарок, але без покарання. Його вклад в цю перемогу - вагомий.
 

Полісся (Житомир) - Верес (Рівне) - 2:0
Голи: Семчук, 32, Галенков, 85

 
Поділитись

Новини по темі: