28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині 21-річний хлопець по-звірячому побив товариша по чарці: від отриманих травм він помер

На Житомирщині 21-річний хлопець по-звірячому побив товариша по чарці: від отриманих травм він помер

  • 18 вересня, 2019 17:27
17 вересня до поліції надійшло повідомлення про смерть 53-річного міста Олевськ Житомирської області. Його тіло знайшли сусіди у будинку, де чоловік проживав. Під час встановлення усіх обставин з’ясувалось, що смерть настала через отримані тілесні ушкодження.

Про деталі вбивства "Журналу Житомира" розповіли в ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"За попереднім висновком судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала через травми голови та тулуба, що призвело до пошкодження внутрішніх органів", - повідомляє поліція.


Поліцейські у ході опитування місцевих жителів з’ясовували загальні обставини життя загиблого та безпосередньо упродовж останніх кількох днів. Так, було встановлено, що чоловік почав скаржитись на самопочуття ще 15 вересня.

Того дня він разом з іншим жителем райцентру розпивали спиртне, спочатку за місцем його проживання, а потім перемістились до квартири знайомої. Там у чоловіків на грунті зловживання алкоголем виник конфлікт, у ході якого загиблий і отримав травми.

У нього вистачило сил повернутись додому, де за ще кілька днів його і знайшли.
 

"Опонент загиблого - 21-річний житель м. Олевська, який уже є обвинуваченим у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Нині справа відносного нього розглядається судом", - розповів начальник Олевського відділення поліції Ігор Григоришин. 


Молодика затримали, йому оголошено підозру у вчиненні нового кримінального діяння, що призвело до смерті людини (ч.2 ст. 121 ККУ).
Поділитись

Новини по темі: