25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На Житомирщині пенсіонерка намагалася спалити сміття і потрапила в лікарню з опіками

На Житомирщині пенсіонерка намагалася спалити сміття і потрапила в лікарню з опіками

  • 13 вересня, 2019 14:51
У Житомирській області літня жінка постраждала під час спроби самостійно загасити сміття. Події розгорталися ввечері 12 вересня в селі Межирічка Радомишльського району.
 

"Господарка спалювала сміття на території свого приватного домоволодіння, що повністю заросло сухої травою та чагарниками, на які і перекинувся вогонь. Сусіди знайшли її всю в опіках в епіцентрі полум’я та викликали фахівців екстреної медицини", - інформує Управління ДСНС України у Житомирській області.


Аби вогонь не поширився на поруч розташовану оселю, селяни почали гасити його підручними засобами. Прибулі медики госпіталізувати травмовану до лікувального закладу з попереднім діагнозом – опіки ІІІ та ІV ступенів усього тіла.

Спільними зусиллями вогнеборців та місцевого населення пожежу ліквідовано. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

За минулу добу рятувальники загасили ще 12 загорянь сміття на відкритих територіях та 28 пожеж сухої трави у різних районах області. Рятувальники нагадують, що на території області утримується найвищий рівень пожежної небезпеки. В цей період категорично забороняється розводити багаття у лісах, спалювати сміття та суху рослинність тощо. Через посушливу та вітряну погоду вогонь миттєво поширюється на великі площі.

Як повідомляв "ЖЖ", в Житомирській області чоловік загинув від вибуху, коли спалював на своїй земельній ділянці суху траву
Поділитись

Новини по темі: