27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Водоканал попереджає житомирян про зниження напору води в кранах

Водоканал попереджає житомирян про зниження напору води в кранах

  • 11 вересня, 2019 8:54
  • 1
До кінця року у квартирах деяких житомирян, які живуть на верхніх поверхах у центрі міста, можуть бути проблеми з напором води. 

Про це під час засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету 10 вересня повідомив директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін, передає Вголос.Zt.
 

«Це пов’язано з тим, що ми міняємо труби водогону у центрі міста. Без цього обійтися не можна. Проблеми спостерігатимуться в першу чергу там, де немає станції підйому води», – зазначив Нікітін.


За його словами, така ситуація спостерігатиметься до нового року. Орієнтовно, роботи мають завершити до 19 грудня поточного року.

Нагадаємо, КП «Житомирводоканал» розпочав реконструкцію одного із найбільш важливих магістральних трубопроводів міста, у ході якої буде замінено 2,8 км аварійної водопровідної мережі уздовж вул. Чуднівської до вул. Шевченка.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

олег никитин
11 вересня, 2019 11:44:16

На Шевченка 35 такая ситуация уже давно! В &quot;часы пик&quot; вообще пропадает, чтоб включить стиральную машину надо встать в 5 утра. Станция подкачки (бойлерая) есть, такое уже было около года назад, ЖЕК прочистил фильтры и стало нормально. Теперь они ссылаются на водоканал, за несколько недель никаких изменений. <br /> Раз водоканал не может давать услугу (вода должна подаваться с определенным напором) почему мы должны за &quot;это&quot; платить в полном объеме???