19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині затримали чоловіка, який прийшов до будинку бабусі і силою відібрав у неї всі заощадження

На Житомирщині затримали чоловіка, який прийшов до будинку бабусі і силою відібрав у неї всі заощадження

  • 3 вересня, 2019 14:56
У Житомирській області поліцейські розшукали кривдника пенсіонерки - зухвалець посеред білого дня прийшов до обійстя літньої жительки та погрозами й силою відібрав у неї гроші.

Як повідомили "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції у Житомирській області, події розгортались 2 вересня у райцентрі Хорошеві.
 

"Працівники слідчо-оперативної групи, які виїхали на місце події, з’ясували, що годину тому на подвір’ї домоволодіння заявниці з’явився наглядно знайомий господині чоловік. Він спробував видурити у неї певну суму грошей. Коли ж отримав відмову, повів себе агресивно: погрожував вбивством і навіть не посоромився застосувати силу до старенької. Урешті відібрав згорток із збереженнями, який був при бабусі, і втік, забравши 2,3 тисяч гривень", - розповідають у поліції. 


Після спілкування з незваним гостем літній жінці знадобилась медична допомога у стаціонарі.

Щоб встановити причетну особу, поліція провела подвірний обхід, і перевірку тих жителів району, хто раніше уже мав проблеми із законом. Під час перевірки одного з них, 41-річного жителя с. Волянщина, поліцейські не застали його за місцем проживання. За кілька годин зупинили чоловіка на одній з вулиць - він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. 
 

"Спілкування із затриманим продовжилось після вжиття медиками заходів для його витвереження. Свою причетність до вчинення злочину він визнав. У ході поверхневого огляду у нього вилучено чверть від відібраної суми, більшу частину, вочевидь, він витратив на пиятику", - зазначив Руслан Прищепа, начальник Хорошівського ВП.


Нині чоловік затриманий, за чинним кримінальним законодавством йому може загрожувати від 7 до 12 років позбавлення волі. 
Поділитись

Новини по темі: