23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У Житомирі малолітніх дітей змушували працювати в пункті прийому склотари. ФОТО

У Житомирі малолітніх дітей змушували працювати в пункті прийому склотари. ФОТО

  • 30 серпня, 2019 11:47
У соцмережі було поширено відео із записом роботи двох дітей у одному з житомирських пунктів прийому склотари. Ювенальні інспектори поліції розшукали дітей та їх матір, на яку згодом оформили адміністративний протокол.

За інформацією поліції, 34-річна жінка є матір’ю-одиначкою та має доньку 2015 і сина 2014 років народження. Усі разом вони проживають у Житомирі.

Того дня, 26 серпня, за словами жінки, малі пішли разом з її 41-річним братом прогулятись. Водночас очевидці розвитку ситуації стверджують, що діти частенько разом з чоловіком знаходяться саме на пункті прийому склотари, де сортують пляшки.

 
 

"Раніше жодної інформації про цю родину у нас не було і приводів для спілкування з нею теж. Водночас сім’я перебуває на обліку у Центрі соціальних служб через складні життєві обставини. Після цього випадку ми направили інформацію і до служби у справах дітей для забезпечення постійного супроводу дітей", - розповіла начальник відділу ювенальної служби ГУНП Житомирщини Наталя Гончарук. 


Відносно матері були оформлені адміністративні матеріали за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків по вихованню дітей) КУпАП, а щодо її брата, дядька малих, - за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства…) КУпАП. На зафільмованому відео видно, як чоловік вдаряє по рукам 5-річного хлопчика.



Поділитись

Новини по темі: