29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині затримали іноземця, який тримав у заручниках 25-річну українку. ФОТО

На Житомирщині затримали іноземця, який тримав у заручниках 25-річну українку. ФОТО

  • 19 серпня, 2019 10:09
У місті Коростень Житомирської області затримали 45-річного іноземця, який викрав і тримав у заручниках українку. Про це у соцмережі 19 серпня повідомив начальник ГУ Нацполіції Житомирщини Вячеслав Печененко.
 

"18 серпня у м. Коростені поліцейські разом з співробітниками УСБУ регіону під процесуальним керівництвом прокуратури затримали 45-річного іноземця за викрадення та експлуатацію українки. Затримання провели бійці спецпідрозділу ГУНП Житомирщини, які втрутились у ситуацію дуже вчасно: чоловік саме приставив до спини дівчини пістолет, змушуючи її, йти за ним", - написав Вячеслав Печененко.


За його словами, це був далеко не перший епізод таких дій іноземця відносно українки. 

"Близько місяця тому, у липні, він, взявши у заручники матір, змусив 25-річну дівчину перетнути кордон України та певний час утримував за місцем свого проживання, постійно експлуатуючи", - додав керівник обласної поліції.

На початку серпня бранці вдалось повернутись додому і вона відразу звернулась до поліції. 

За українським законодавством за такі дії іноземцю загрожує до 15 років ув’язнення. Також поліцейські мають відомості щодо спільника затриманого, нині встановлюється його місце знаходження.





Поділитись

Новини по темі: