27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі небайдужі містяни самі затримали грабіжника і передали поліції. ФОТО

У Житомирі небайдужі містяни самі затримали грабіжника і передали поліції. ФОТО

  • 7 серпня, 2019 16:21
У Житомирі двоє молодиків намагались пограбувати авто, їх дії привернули увагу житомирян, які й затримали одного з парубків та передали поліцейським.

Як стало відомо "Журналу Житомира", подія сталася 6 серпня близько 16.45 по вулиці Покровській неподалік Сінного ринку.

"За словами очевидців, їх увагу привернув звук розбиття скла, а потім вони побачили, як парубок намагається дістати гаманець через щойно пошкоджене вікно автомобіля. Грабіжника, який кинувся тікати, як тільки зрозумів, що його викрито, наздогнали та затримали", - повідомляє ГУ Нацполіції Житомирської області.

Інший учасник події, який спостерігав неподалік за безпечністю процесу, теж кинувся навтьоки, побачивши, що напарника викрито.
 

"Затриманий – 24-річний місцевий житель, який навесні цього року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за подібні злочини. Нині у нас є підстави стверджувати про його причетність до близько двох десятків крадіжок з автомобілів жителів обласного центру, учинених упродовж кількох останніх місяців", - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.


Наразі поліцейські встановлюють особу та місце перебування другого учасника події. Досудове розслідування проводиться за ст. 15 (Замах на злочин) та  ч.2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.



Поділитись

Новини по темі: