20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Шар асфальту 16 см: як у Житомирі ремонтують вулицю Велику Бердичівську. ФОТО

Шар асфальту 16 см: як у Житомирі ремонтують вулицю Велику Бердичівську. ФОТО

  • 19 липня, 2019 16:50
У центрі Житомира продовжують капітальний ремонт дороги по вулиці Велика Бердичівська – підрядник профрезерував старе покриття та розпочав влаштовувати вирівнюючий шар із асфальтобетону, передає прес-служба ОДА.

У зв’язку із проведенням дорожніх робіт повністю обмежили рух транспорту на всіх 4 смугах на ділянці від майдану Соборного до вул. Театральної. 
 

«Наразі влаштовується вирівнюючий шар на лівій смузі, який в середньому має товщину 4 см. Сьогодні мають розпочати вкладати середній шар асфальтобетону товщиною 6 см. І залишиться ще верхній шар також товщиною 6 см. Тобто разом виходить близько 16 см. Аналогічні роботи проводитимуть і на правій смузі дороги», – зазначив начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури облдержадміністрації Роман Крисюк.


Також перекрили рух по правій смузі на ділянці від вул. Театральної до М. Бердичівської. Обмеження руху триватиме до завершення основного комплексу робіт.

«Так як на ділянці від вул. Михайлівської до М. Бердичівської не проведена заміна бордюрів, підрядник буде паралельно виконувати і ці роботи. Потрібно також проводити заміну ливневої каналізації та додатково встановити 2 колодязі для приймання дощової води», – додав начальник управління.

Як повідомляв «Журнал Житомира», у зв'язку з проведенням капітального ремонту дорожнього покриття вул. Великої Бердичівської змінено рух тролейбусів.















































Поділитись

Новини по темі: