29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Житомирський притулок став новою домівкою для рідкісної ведмедиці Чади. ВІДЕО

Житомирський притулок став новою домівкою для рідкісної ведмедиці Чади. ВІДЕО

  • 15 липня, 2019 15:47
Житомирський притулок для ведмедів поповнився новою твариною - відтепер там житиме рідкісна тянь-шанська ведмедиця на ім'я Чада.

Як повідомляє UA: Житомир, тварина майже все своє життя провела у цирку, після чого потрапила до зоозахисників з Запорізької області.

13 липня тварину перевезли у Житомирську область у притулок "Біла скеля", де ведмедиця вже обживається у власному просторому вольєрі із усіма зручностями.
 

"У Чады появился настоящий дом! Ситуация обстоит так, что стационарные вольеры в нашем центре уже давно заняты "местными" хищниками, поэтому для других животных можем создать лишь временный приют во временных вольерах. К слову, очень грустно потом отдавать воспитанников в другие руки. Последовательность действий следующая... Мы берём животных для реабилитации в наш центр и помогаем всем, чем можем. Далее, после стабилизации их физического и психического состояния, нами рассматриваются заявки от других центров. После этого мы отдаем хищника в тот питомник, в котором есть условия для его более комфортной жизни. Именно так и произошло с нашей тяньшанской белокоготной медведицей Чадой", - пишуть у соцмережі зоозахисники з HomeZoo Vasilievka.


Нагадаємо, ведмежий притулок "Біла скеля" знаходиться під Житомиром в селі Березівка. Він був відкритий в 2012 році. За ведмедиками добре доглядають і годують, при бажанні можна допомогти їм фінансово, вхід на територію безкоштовний. Як живуть в притулку клишоногі можна побачити у фоторепортажі від "Журналу Житомира".
 
Поділитись

Новини по темі: