20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Новий житловий комплекс «Рівер Сіті» вже в продажі

  • 4 липня, 2019 13:57
Майже кожна людина мріє про власне гніздечко та сімейний затишок у власній оселі. Це все стає можливим з придбанням нової квартири у житловому комплексі «Рівер Сіті».

Одна з найбільших будівельних компаній в Україні «Інтергал-Буд», розширює свої межі у місті Житомир та створює відмінні житлові умови.
 
Наразі у Житомирі розпочалася реалізація масштабного проекту з найкращою ціною на старті будівництва. На території мальовничого місця зеленої зони, поруч з річкою Тетерів, будується дивовижне “Місто в місті” житловий комплекс “Рівер Сіті”.



В проекті реалізуються спорудження 6-ти будинків класу “комфорт+” з сучасною архітектурою. Комплекс матиме Власну розвинену інфраструктуру: підземні та наземні паркінги, зони відпочинку, барбекю, спортивні та дитячі майданчики, дитячий садок та навіть сучасний пляж. Це чудові умови для проведення сімейного дозвілля.

Новий житловий комплекс “Рівер Сіті” - це повноцінне “Місто в місті” зі закритою територією. А це означає, що проживання у власній оселі буде комфортним та безпечним. Саме таким має бути омріяний затишок.





Зведення першого будинку заплановано на 2020 рік. На початку будівництва, вартість квартир значно дешевше, ніж після введення будинку в експлуатацію. 

На старті продажу, вартість житла має найкращу ціну, зі знижкою до 30% від загальної вартості квартири. Це бездоганна можливість заощадити власні кошти майбутнім власникам помешкань!

Компанія «Інтеграл-Буд» 16 років на ринку нерухомості та займає лідируючі позиції у будівельній галузі. Надійний забудовник дбає про інтереси жителів у своїх будівлях, тому з відповідальністю обирає місце під свої споруди.

Житловий комплекс «Рівер Сіті» розташований в комфортному та спокійному місці для проживання. Новим власникам, не прийдеться думати про те, де провести вихідні з сім'єю, бо тут все поруч: зручна транспортна розв’язка, навчальні заклади, сквери, супермаркети, кафе, фітнес центри. Кожен хто придбає квартиру, обов'язково знайде те, що підходить саме йому.

Кваліфіковані менеджери, допоможуть підібрати майбутню квартиру та нададуть експертні поради щодо вибору своєї омріяної оселі. Інтергал-буд – майбутнє будується сьогодні!



 
Офіційний сайт - https://river-city.com.ua 
Адреса відділу продажу: вул. Чуднівська,109 
Телефон – 097 20 11 188
Поділитись

Новини по темі: