29 березня, 2024
Ми в соцмережах

На Житомирщині затримали банду домушників з Кавказу. ФОТО

  • 3 липня, 2019 17:44
У Житомирській області поліція затримала групу домушників-кавказців одразу після вчинення ними крадіжки з приватного будинку. У них вилучили викрадені гроші та чуже майно.
 

"Увечері 2 липня з будинку 56-річної жительки с. Великих Низгірців Бердичівського району було викрадено значну суму грошей та ювелірні вироби. До помешкання крадії потрапили, відтиснувши металопластикове вікно у той час, коли господарів не було вдома", - інформує ГУНП Житомирської області. 


Причетних до крадіжки осіб поліцейські затримали одразу після її вчинення. Троє з них представники країни кавказького регіону віком 26, 43 та 49 років, які тимчасово проживали у Баранівському районі Житомирщини. Найстарший чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин. Ще одна їх співучасниця – жителька Баранівського району.

Під час поверхневого огляду вказаних осіб та їх автомобіля поліцейські виявили та вилучили викрадені з будинку бердичівлянки ювелірні вироби, грошові кошти та засоби, які могли слугувати знаряддям зламу.
 

"Один із затриманих чоловіків є умовно засудженим до 1,5 року позбавлення волі за аналогічний злочин, учинений у Коростишівському районі у лютому цього року", - розповів начальник Бердичівського відділу поліції Олег Мельничук.


Наразі правоохоронці перевіряють затриманих на причетність і до інших подібних злочинів на Житомирщині. Відповідно до чинного законодавства їм може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.









Поділитись

Новини по темі: