19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирянин повірив у виграш квартири і перерахував шахраям 7000 гривень

Житомирянин повірив у виграш квартири і перерахував шахраям 7000 гривень

  • 14 червня, 2019 16:45
Житомирянин потрапив на гачок шахраїв, повіривши у дивовижний виграш квартири у столиці і перерахував на банківський рахунок кілька тисяч гривень. Про це «Журналу Житомира» повідомляє ГУ Нацполіції Житомирської області.

За словами чоловіка, на його мобільний телефон надійшло СМС-повідомлення про те, що він став власником квартири у м. Києві. Спочатку такий сюрприз викликав у чоловіка недовіру.

Через деякий час йому зателефонував невідомий абонент, який назвався представником компанії і розповів про «дивовижно щедру акцію». Ще й запевнив, що одразу після сплати житомирянином 1% від вартості житла можна виїжджати у столицю для оформлення відповідних документів. 

«Переможець» зважився на ризик і перерахував майже 7 тисяч гривень на продиктований йому рахунок. Однак після успішно проведеної операції «представник компанії» більше не відповідав на дзвінки.

Правоохоронці кваліфікували описані вище події як шахрайство і відкрили кримінальні провадження, у рамках яких встановлюють усі обставини і осіб, причетних до ошуканства.
Поділитись

Новини по темі: