29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Ліснику, який поранив дитину з гвинтівки, загрожує довічне ув'язнення

Ліснику, який поранив дитину з гвинтівки, загрожує довічне ув'язнення

  • 14 червня, 2019 8:34
  • 1
Державне бюро розслідувань розпочало розслідування факту вогнепального поранення 12-річного хлопчика в Житомирській області.

Як повідомляв «Журнал Житомира», 12 червня у Чуднівському районі Житомирської області 50-річний чоловік, працівник лісового господарства, здійснив постріл з дрібнокаліберної зброї у своєму обійсті, а поцілив хлопця – у сусідському.
 

«За результатами оперативно-розшукових заходів працівниками поліції встановлено, що працівник державного підприємства «Житомирське лісове господарство» з незареєстрованої нарізної зброї ТОЗ калібру 5.6 мм. здійснив постріл у пташку. Як наслідок, куля влучила в неповнолітнього хлопчика, який в той час знаходився на даху будинку. Таким чином неповнолітний отримав не проникаюче вогнепальне поранення в області спини», - інформує ДБР.


Лісник у скоєному зізнався. У його діях вбачаються ознаки замаху на умисне вбивство малолітньої дитини (ст. 15, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Наразі проводяться першочергові слідчі дії. У разі доведення вини, ліснику загрожує позбавлення волі на строк до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

14 червня, 2019 9:12:59

А двом поліціянтам, що вбили дитину, вже нічого не загрожує?