25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • ДТП у центрі Житомира: поліція просить допомогти знайти водія, який спровокував аварію. ФОТО

ДТП у центрі Житомира: поліція просить допомогти знайти водія, який спровокував аварію. ФОТО

  • 13 червня, 2019 10:06
12 червня близько 12.45 на перехресті вулиць Київської та Покровської у Житомирі сталася ДТП, в результаті якої травми отримав 18-річний скутерист. Поліцейські наразі встановлюють водія та автомобіль одного з учасників ДТП та просять громадян про допомогу.
 

"Попередньо встановлено, що 18-річний житомирянин рухався на скутері по вулиці Київській, у той же час з вул. Покровської на вул. Київську почав виїздити автомобіль ВАЗ-2170 ("Лада Пріора") зеленого кольору, водій якого проігнорував забороняючий сигнал світлофора", - інформує поліція.


Скутерист, аби уникнути зіткнення, розпочав гальмування. Унаслідок цього 40-річний водій маршрутного таксі, що рухався у попутному зі скутеристом напрямку, не встиг зреагувати та допустив зіткнення зі скутером.

Водій скутера отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений. Водій автомобіля ВАЗ-2170 залишив місце ДТП та поїхав вул. Покровською у невідомому напрямку.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження.

Якщо ви володієте важливою для слідства інформацією про водія та місце знаходження автомобіля ВАЗ-2170, зверніться до Житомирського відділу поліції за адресою: вул. Л. Українки, 17 або зателефонувавши на спецлінію "102" чи за номером (093) 389-43-12.





Поділитись

Новини по темі: