24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • Депутат облради Олена Галагуза стала координатором партії Вакарчука у Житомирській області

Депутат облради Олена Галагуза стала координатором партії Вакарчука у Житомирській області

  • 4 червня, 2019 12:55
Депутат Житомирської обласної ради від Об’єднання «Самопоміч» Олена Галагуза стала координатором партії Святослава Вакарчука «Голос» на Житомирщині.

Відповідну інформацію про координаторів в областях опублікували на сайті політпартії «Голос».
 

«Ми взялися за велику задачу — зміна політики в Україні. І, я впевнений — ми це з вами зробимо. Що таке успішна країна сьогодні? Це три складові: верховенство права, якісний державний апарат і демократія. В світі майже не існує країни, яка би починала з демократії. Тому що демократія — це свобода. Поки держава працює як неправильний механізм, про свободу говорити зарано. Тому наша з вами задача — полагодити державний механізм», — сказав новим членам команди Святослав Вакарчук.


Також зазначається, шо всі координатори пройшли перевірку на відповідність 10 критеріям партії «Голос». Їх завдання — робота з волонтерами, передвиборча агітація та допомога Туру Змін. Ще координатори будуть зв’язковими між центральним штабом партії та місцевими осередками. 

Після парламентських виборів координатори в областях будуть готуватись до місцевих виборів, запланованих на 2020 рік.

Як повідомляв «Журнал Житомира», музикант Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії «Голос» і намір балотуватися до Верховної Ради.



Олена Галагуза на останній сесії облради
Поділитись

Новини по темі: