18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У житомирському онкодиспансері розширять палати, відділення та встановлять лінійний прискорювач

У житомирському онкодиспансері розширять палати, відділення та встановлять лінійний прискорювач

  • 28 травня, 2019 14:15
У Житомирі триває реконструкція обласного онкологічного диспансеру. Об'єкт реконструюють за кошти ДФРР у співфінансуванні з обласним бюджетом. 

За проектом там розширять поліклінічне відділення та можливості амбулаторного лікування пацієнтів. Двоповерхову прибудову здійснили до головного фасаду існуючої чотирьохповерхової будівлі онкодиспансеру. 

Завдяки прибудові вдасться розширити поліклінічне відділення та денний стаціонар, створити операційно-амбулаторне, ендоскопічне та хіміотерапевтичне відділення, які до цього розміщувалися в пристосованих кабінетах, що створить умови для здійснення модернізації лікувального обладнання.
 

«Вже зробили двоповерхову добудову, утеплили фасади. Наразі працюють всередині приміщення. Будуть розширені кабінети, палати, холи, влаштують нові системи вентиляції з кондиціюванням. Завдяки цьому у палатах збільшать кількість місць для пацієнтів. Також оновлять операційні», – розповів головний лікар онкодиспнасеру Ігор Сабадаш.


Під час сесії обласної ради 23 травня депутати виділили кошти на розроблення проектної документації для побудови приміщення під лінійний прискорювач. У майбутньому для покращення якості надання медичних послуг закуплять прискорювач та комп’ютерний томограф.

Нагадаємо, реконструкцію КУ «Обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради планується завершити до кінця 2019 року. На ремонтні роботи направлено 15 млн грн.
Поділитись

Новини по темі: