24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Польщі на трасі згорів автобус «Ecolines», в якому житомиряни їхали на заробітки. ФОТО

У Польщі на трасі згорів автобус «Ecolines», в якому житомиряни їхали на заробітки. ФОТО

  • 27 травня, 2019 0:33
  • 1
Вчора вночі, 26 травня, в Польщі загорівся пасажирський автобус Ecolines, який прямував рейсом Київ-Прага. В автобусі їхало 67 українців, серед них двоє жителів Житомира.

Як стало відомо «Журналу Житомира», за попередніми даними, в результаті пожежі з людей ніхто не постраждав, але майже у всіх пасажирів згоріли речі, 12 осіб втратили свої документи.

З невідомих причин пожежа почалася у відсіку де розташований двигун. Вогонь одразу охопив весь салон транспорту, але людей вдалося швидко евакуювати.

В результаті сильної пожежі автобус повністю згорів. Вогонь був такої сили, що утворилася діра в дорожньому покритті. На щастя, ніхто не постраждав. Евакуйовані пасажири були доставлені на стоянку МОП (кімната обслуговування пасажирів), звідки їм було надано запасний транспорт, інформує TVN24 з посиланням на співробітника Краківської дорожньої комісії.

Ось що повідомила «Журналу Житомира» житомирянка Яна, яка їхала в тому самому автобусі:

Пожежа в автобусі "Київ-Прага" почалася 26.05.2019 в 1:17 хв в 10 км від міста Краків. Перевізник Ecolines. Без жертв. Їхали 2 жителя Житомира. Пасажирів 67 осіб, у 12 людей згоріли документи, у 90 відсотків згоріли всі речі. Поліція не дала ніяких документів про подію. На даний момент на іншому автобусі везуть людей в Прагу. Люди залишилися зовсім без речей, діти - без взуття, - написала Яна на електронну пошту «Журналу Житомира».


Інше джерело повідомило Житомир інфо, що в автобусі були молоді хлопці з Житомира - всі вони їхали в Польщу на заробітки (один з них зняв відео пожежі).

Проблеми у автобуса почалися після перетину польського кордону. Його наче відремонтували і поїхали далі, але потім автобус загорівся - пасажири, хто в чому був, покинули салон. Речі з багажного відсіку забрати просто не встигли. Люди чекали 3-4 години, поки їх пересадять в інший автобус. Зараз намагаються з'ясувати, хто повинен платити компенсацію за втрачений багаж.
 

Foto. Facebook/OSP Balice

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

27 травня, 2019 10:24:39

Дурний заголовок