25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині п'яне застілля закінчилося вбивством пенсіонера

На Житомирщині п'яне застілля закінчилося вбивством пенсіонера

  • 24 квітня, 2019 11:18
23 квітня працівники Овруцького відділення поліції затримали 34-річного жителя с. Мацьки за підозрою у вбивстві 72-річного пенсіонера. Як повідомили "Журналу Житомира" у ГУНП Житомирщини, конфлікт між чоловіками виник напередодні увечері після спільного вживання спиртних напоїв.

"Повідомлення про виявлення трупа батька у його будинку надійшло до поліції від сина уранці 23 квітня. Працівники слідчо-оперативної групи Овруцького відділення поліції, які прибули до місця, у с. Мацьки, виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті в одній з кімнат будинку", - інформує поліція.

Розбираючись в обставинах події, поліцейські з’ясували, що напередодні увечері у будинку було застілля. Попередньо з’ясовано, що у ході застілля між господарем будинку та гостем виник раптовий конфлікт, який продовжився сутичкою.

Тілесні ушкодження, завдані господарю, виявились для нього фатальними. Підозрюваного у їх нанесенні, 34-річного місцевого жителя, затримано.

Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: