18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Вибори на Житомирщині пройшли без грубих порушень і фальсифікацій – поліція

Вибори на Житомирщині пройшли без грубих порушень і фальсифікацій – поліція

  • 22 квітня, 2019 13:32
Волевиявлення у Житомирській області пройшло спокійно та без грубих порушень чи фальсифікацій. Про це 22 квітня повідомив керівник ГУНП Житомирщини В’ячеслав Печененко на спільній прес-конференції з Громадською мережею ОПОРА.

"Вважаю це результатом нашої спільної діяльності: поліцейських області та приданих сил зі столиці, нацгвардійців, рятувальників, прикордонників та громадськості. Спасибі усім за відповідальну і сумлінну роботу", - сказав начальник ГУНП в Житомирській області В’ячеслав Печененко.

Загалом поліція отрмала 25 повідомлень про можливі порушення на території Житомирщини. У 8 випадках рішення уже прийняті, по іншим же ще тривають перевірки.

У свою чергу, Тарас Чмут проінформував про результати спостереження Громадської мережі ОПОРА за днем голосування в області.

"У день волевиявлення втручання у виборчий процес з метою зриву виборів чи фальсифікації нашими спостерігачами не зафіксовано, як і серйозних порушень, які б могли вплинути на результати", - зазначив регіональний представник Громадської мережі ОПОРА.



Поділитись

Новини по темі: