25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

На кордоні з Білоруссю ремонтують ділянку автотраси Виступовичі – Житомир. ФОТО

  • 18 квітня, 2019 17:08
У Житомирській області проводять ремонт ділянки шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський. На даний час влаштовується вирівнюючий шар асфальтобетону. Про це «Журналу Житомира» повідомляє Служба автодоріг Житомирщини.

«Підрядник ВАТ «Шляхово-будівельний трест №4 м. Брест» приступив до виконання робіт з поточного середнього ремонту ділянки шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський від км 4+344 до км 11+000, що в Овруцькому районі», - йдеться у повідомленні.

Загалом на міжнародному шляху державного значення роботи тривають вже на трьох ділянках, дві з яких – на кордоні з Білоруссю та ділянка від міста Житомир в напрямку до Бердичева.

До кінця року очікується відремонтувати на даній автомобільній дорозі близько 25-ти кілометрів дорожнього покриття за державні кошти.

Загальна сума фінансування з держбюджету на поточний середній ремонт шляху М-21 в 2019 році становить дещо більше 200 мільйонів гривень – це проведення ремонту на 3-х ділянках та підготовчі роботи для ремонту ділянки від Житомира до Черняхова .



Поділитись

Новини по темі: