25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • «Батьківщина» розпустила фракцію в Житомирській міськраді і виключила з партії депутатів

«Батьківщина» розпустила фракцію в Житомирській міськраді і виключила з партії депутатів

  • 10 квітня, 2019 16:24
10 квітня на засіданні партійного бюро Житомирської обласної організації ВО "Батьківщина" було прийняте рішення про розпуск фракції ВО "Батьківщина" у Житомирській міській раді. 

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної партійної організації ВО "Батьківщина".

"Прийнято рішення про розпуск фракції ВО «Батьківщина» в Житомирській міській раді у складі Цимбалюк Любов Володимирівни, Горб Валерія Михайловича, Забродського Геннадія Олександровича, Кропивницької Людмили Геннадіївни, Мартинчук Івана Володимировича, Онопрієнко Тетяни Миколаївни, Пидюри Сергія Михайловича та Скоропада Ігоря Михайловича", - йдеться у повідомленні.

Також з лав партії виключили Любов Цимбалюк, Івана Мартинчука, Валерія Горба, Людмилу Кропивницьку, Володимира Савченка, Олега Горая, Олександра Свірчевського.

Крім того, на засіданні бюро прийняли рішення про підтримку на виборах міського голови Житомира від партії Олександра Васильківського та на виборах у ВРУ по округу №62 Богдана Купчинського. Першим номером у партійному списку кандидатів в депутати від ВО "Батьківшина" до Житомирської міської ради стане Людмила Янушевич.

Варто додати, Олександр Васильківський - директор газети "20 хвилин", Богдан Купчинський - керівник Житомирської міської дитячої організації "Все робимо самі", Людмила Янушевич - заступник голови Богунської райради.

 
Поділитись

Новини по темі: