19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Житомирська ОДА відсторонила чиновника, який попався на хабарі

Житомирська ОДА відсторонила чиновника, який попався на хабарі

  • 9 квітня, 2019 8:37
Заступник начальника управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Віктор Лучків відсторонений від роботи на період здійснення досудового розслідування.

Про це повідомив начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик сьогодні, продемонструвавши відповідний наказ.
 

«На основі листа слідчого управління ГУ Нацполіції в Житомирській області заступник начальника управління – начальник відділу медицини та катастроф та організації медичної допомоги населенню управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Віктор Лучків відсторонений наказом управління від виконання обов’язків на період проведення слідчих дій. Сподіваюсь, що правоохоронні органи проведуть слідчі дії об’єктивно», – зазначив Микола Суслик.


Він додав, що Віктор Лучків працює в управлінні із 2006 року.

«На сьогодні скарг на роботу Віктора Лучківа як заступника не було і для мене це непередбачуваний випадок. У функції заступника не входить призначення і визначення інвалідності громадян, які потребують посвідчення на МСЕК. Це рішення комісії, яке не відноситься до його компетенції», – підкреслив начальник управління.

Як повідомляв «Журнал Житомира», 8 квітня відразу після отримання 10 тисяч гривень було затримано заступника начальника управління охорони здоров’я Житомирської ОДА. Гроші призначались для «сприяння» у встановленні групи інвалідності.



Поділитись

Новини по темі: