18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • На Житомирщині активіст воює з «героями парковки», застосовуючи газовий балончик. ВІДЕО

На Житомирщині активіст воює з «героями парковки», застосовуючи газовий балончик. ВІДЕО

  • 5 квітня, 2019 8:47
У Коростишеві чоловік воює з водіями, які на його думку порушують правила парковки. Він вимагає не ставити автомобілі на газонах чи займати місця для інвалідів. Доходить до рукоприкладства із застосуванням кулаків, газових балончиків та яєць, йдеться у сюжеті ТСН.

Біля Коростишівської поліції зібрався натовп невдоволених. Сваряться між собою, а також з активістом, який забризкав їх із газового балончика за те, що вони нібито неправильно паркували автомобілі.

"Поставила автомобіль біля свого магазину. Там земля, немає посадженої трави чи квіток", - каже жителька міста Людмила Варган. 

Потім до неї підійшов активіст і почав вимагати прибрати машину з газону. 
 

"Він стояв, направляючи на мене балончик, пирскав. Я почала падати, він мене доганяв. У мене горіли голова і вуха. У нього балончик дуже сильної дії", - розповідає жителька Коростишева.


Пан Володимир - інвалід другої групи. Припаркувався на місці для інвалідів біля супермаркету, коли той самий активіст почав вимагати звільнити місце.

Таких водіїв, що постраждали від активіста в Коростишеві -  десятки, кажуть люди. Те, що він робить, - самоуправство. 

Активіст каже, що бореться за краще життя у місті. Він має посвідчення громадського формування з охорони порядку, а тому має право робити зауваження порушникам. 
 

"Якщо я бачу якісь хуліганські дії чи порушення, то маю права втрутитися і припинити це", - розказує активіст Віктор Дідківський. 


Газовий балончик застосував до водіїв, бо ті кидалися на нього з кулаками. Як доказ – демонструє відео.

Поліція дії активіста розцінює як самозахист. 
 

"Застосований газовий балончик для самооборони, оскільки вказаний громадянин під час зауваження активіста на нього накинувся", - каже заступник керівника Коростишівського РВ ГУНП у Житомирській області Сергій Данилюк.


Паркувальних місць у Коростишеві бракує, каже міський голова. Цього року грошей на їх облаштування в бюджеті немає. Активіст, попри конфлікти, зупинятися не збирається. Люди ж обіцяють, якщо поліція не вплине, самі дадуть йому раду.
 
Поділитись

Новини по темі: