20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирський суд відпустив під заставу чоловіка, що травмував поліцейську. ВІДЕО

Житомирський суд відпустив під заставу чоловіка, що травмував поліцейську. ВІДЕО

  • 4 квітня, 2019 10:16
У Житомирі суд звільнив з-під варти під заставу у 10 тисяч гривень чоловіка, який підозрюється у травмуванні поліцейської. Про це "Журнал Житомира" інформує ГУ Нацполіції Житомирщини.

"3 квітня суд розглянув клопотання слідчих про взяття під варту підозрюваного у спричиненні тілесних ушкоджень 24-річній поліцейській на виборчій дільниці, що мало місце уночі 1 квітня", - йдеться у повідомленні.

За рішенням слідчого судді Богунського районного суду Житомира чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді грошової застави у розмірі 10 тисяч гривень.

Варто додати, що поліція області на період досудового розслідування ініціююала взяття чоловіка під варту.
 

"Питання безпеки та захисту наших поліцейських під час виконання ними своїх службових обов’язків є принциповим. Напад члена однієї з комісій та нанесення тілесних ушкоджень 24-річній слідчій за зроблене нею зауваження щодо брутальної нецензурної лайки – неприпустима подія для цивілізованого суспільства. Відтак процесуально звернулись до суду з клопотанням про тримання під вартою цього чоловіка на період досудового розслідування", - сказав начальник ГУНП в Житомирській області В’ячеслав Печененко під час брифінгу. 


Наразі потерпіла проходить стаціонарне лікування в одному з медичних закладів обласного центру.

Нагадаємо, 1 квітня вночі на одній із дільниць Житомира член виборчої комісії накинувся на лейтенанта поліції, яка зробила йому зауваження.
 
Поділитись

Новини по темі: