25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У Житомирі оштрафують перевізника, в маршрутках якого пільговикам заборонили безкоштовний проїзд. ФОТО

У Житомирі оштрафують перевізника, в маршрутках якого пільговикам заборонили безкоштовний проїзд. ФОТО

  • 3 квітня, 2019 9:52
  • 1
У Житомирі 2 квітня водій маршруту №19 відмовив інваліду І групи у пільговому проїзді. Пасажир повідомив правоохоронні органи про порушення його прав, які поінформували про даний випадок управління транспорту і зв’язку міської ради. 

"На місці події представники управління транспорту і зв’язку міської ради, патрульної поліції, ЗМІ, представники громадськості разом з’ясовували перебіг подій", - інформує мерія. 

По факту фахівцями управління транспорту і зв’язку міської ради було складено Акт про порушення умов договору на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування міста Житомира на автоперевізника ПП "Шеріфф".

За словами заступника начальника управління транспорту і зв’язку міської ради Валентина Васяновича, подібні дії водіїв є незаконними, рішень щодо скасування пільгового проїзду на міських автобусних маршрутах не приймалося, відповідно до складеного акту на перевізника буде накладено штрафні санкції.

Як повідомляв "Журнал Житомира", з 1 квітня приватні перевізники Житомира відмовляються возити безкоштовно майже всі категорії пільговиків. Перевізники вимагають або переглянути тарифи або зменшити кількість пільгових категорій.











Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

3 квітня, 2019 11:51:42

Люди помалу стають громадянами