26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі судитимуть двох бойовиків так званої «ДНР»

  • 3 квітня, 2019 8:44
У Житомирі судитимуть двох бойовиків терористичної організації "ДНР", які забезпечували інших учасників незаконних збройних формувань зброєю і боєприпасами.

Як повідомили "Журналу Житомира" в прес-службі прокуратури Житомирської області, також обвинувачені брали безпосередню участь у бойових діях.

За даними слідства, 58-річний уродженець Донецької області і 30-річна іноземка протягом 2014-2015 років добровільно вступили "на службу" в незаконно створені збройні формування терористичної організації "ДНР".
 

"Надалі ці особи чинили збройний опір і незаконну протидію виконанню службових обов'язків співробітниками правоохоронних органів України та військовослужбовцями Збройних сил України, задіяних в проведенні АТО і операції Об'єднаних сил", - інформує прокуратура.


До суду направлено обвинувальні акти стосовно зловмисників в скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній організації) і ч. 2 ст. 260 (участь у діяльності не передбачених законом збройних формувань) Кримінального кодексу України.

Справи розглядатиме Корольовський районний суд Житомира. Підозрюваним загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Поділитись

Новини по темі: