16 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Центральними вулицями Житомира пройде Хресна хода

  • 2 квітня, 2019 12:47
В найближчу суботу, 6 квітня, вулицями Житомира пройде Хресна хода парафіян Римсько–Католицької Церкви. Про це інформує Житомирська міська рада.

«В Католицькій Церкві існує багатовікова традиція під час Великого Посту звершувати Великопісні богослужіння на згадку Хресної Дороги. Якщо є багато парафій в місті, вони об’єднуються в одну спільну та проходять її вулицями міста. Такі заходи відбуваються в багатьох країнах світу, зокрема і інших містах нашої Батьківщини», - зазначає настоятель парафії Святого Апостола Андрія о. Євген Бобик.

Захід розпочнеться о 12:00 біля костелу Св. Яна з Дуклі, а завершення ходи відбудеться біля Кафедрального Собору Св. Софії.

Процесія рухатиметься за маршрутом: вул. Театральна до перехрестя вул. Великої Бердичівської  - вул. Тетральної;  вул. Велика Бердичівська до перехрестя вул. Михайлівської – вул. Великої Бердичівської; вул. Михайлівська до  перехрестя вул. Київської – вул. Михайлівської; вул. Покровська до перехрестя  вул. Покровської та вул. М. Грушевського; вул. М. Грушевського до перехрестя вул. М. Грушевського  та вул.  Перемоги; вул. Перемоги та м-н Соборний; майдан Соборний та вул. Рильського;  вул. Рильського та вул. Кафедральна.

У ході події Управлінням патрульної поліції у Житомирській області буде забезпечено  громадський порядок та координацію руху транспорту.
Поділитись

Новини по темі: