28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Жорстка бійка через дівчину в бердичівській школі призвела до госпіталізації. ВІДЕО

Жорстка бійка через дівчину в бердичівській школі призвела до госпіталізації. ВІДЕО

  • 27 березня, 2019 0:13
У Бердичеві восьмикласник побив на рік старшого хлопця так, що той зазнав важкої травми голови. Підліток зміг сам дійти додому і ліг спати, а на ранок мати ледь встигла доправити його до лікарів. Ті сказали, що відлік йшов на години, йдеться в сюжеті ТСН.

З перебинтованою головою на лікарняному ліжку. Саме так Дмитро зустрів свій 16-й день народження. Медики кажуть, хлопцю ще пощастило, адже його життя висіло на волоску.
 

"При даній черепно-мозговій травмі можливий летальний випадок. Відмічалось порушення свідомості повязане з важкою черепно-мозковою травмою. Він прооперований", - розповів дитячий нейрохірург Житомирської обласної дитячої лікарні Микола Федорко.


Травму голови Дмитро отримав після бійки на шкільному подвір'ї. Каже, на двобій його викликав учень 8-го класу, в якого він влітку відбив дівчину. 

Кривдник Дмитра - 14-річний Назар Гуторчук - з переламаною рукою, яку, твердить, травмував вже після бійки, коли грав у баскетбол. Переконує, причина конфлікту не в дівчині. 
 

"Повністю обматюкав моїх батьків і сказав о четвертій годині поб'ємося. Я сказав добре. Я йому наніс три удара кулаком і все. Він пішов гуляти", - розповів Назар.


У школі, де вчаться обидва підлітки, кажуть: у потерпілого - це перша бійка, на відміну від Назара. 
 

"Він не конфліктний хлопчик, нормальні стосунки з  товаришами були. З Назаром трохи інша ситуація, він мав проблеми спілкування з однокласниками, були претензії поведінки на уроках", - каже заступник директора ЗОШ №12 м. Бердичева Олена Порхун.


Мати Дмитра рада, що син одужує і до суду позиватися не збирається. Проте поліція все ж почала розслідування і зараз з'ясовує, чому билися хлопці і хто перший наніс удар.

Це не перша зустріч Назара з поліцією, але раніше - оскільки він неповнолітній - покарання, замість хлопця, несла мати. Цього ж разу через тяжкі наслідки бійки відповідати за свій вчинок буде сам школяр. 

 
Поділитись

Новини по темі: