20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • «Дізель шоу» не мали морального права проводити концерт в Житомирі - Людмила Поплавська

«Дізель шоу» не мали морального права проводити концерт в Житомирі - Людмила Поплавська

  • 9 березня, 2019 1:54
Рідна сестра Марини Поплавської Людмила, обурена та здивована поведінкою "Дізель шоу", які під час трауру провели в Житомирі гучний концерт до дня народження Марини.

"Наша сім'я була проти, щоб під час трауру (пройшло трохи більше 4 місяців від моменту трагічної загибелі моєї сестри) проводились будь-які гучні заходи в ім'я Марини, а особливо до дня народження. Ніяких коштів, тим більше з концерту до дня народження Маріанни Францівни, родина не потребує! Це все відбувається без нашого відома, без нашої згоди", - повідомила «Журналу Житомира» Людмила Поплавська.

Нагадаємо, житомирянка Марина Поплавська, зірка проекту "Дізель шоу", трагична загинула в ДТП, в жовтні минулого року.
 

Звернення Людмили Поплавської

facebook.com

Шановні наші любі житомиряне, жителі України! Дуже прошу максимальний репост. До Вас звертається рідна сестра Маріанни (Марини) Поплавської і вся моя родина. Ми більше не можемо стояти осторонь і мовчати, дивлячись на те, як продюсери "дизель-шоу" та піар-менеджер з метою цього ж піару роблять вчинки нелогічні, незрозумілі і невчасні. 

Наша сім'я була проти, щоб під час трауру(пройшло трохи більше 4 місяців від моменту трагічної загибелі моєї сестри)проводились будь-які гучні заходи в ім'я Марини, а особливо до дня народження? Ніяких коштів, тим більше з концерту до дня народження? Маріанни Францівни, родина не потребує! Це все відбувається без нашого відома, без нашої згоди. 

У мене виникають питання: "яким чином без узгодження зі мною, без переліку відповідних документів, в решті-решт без мого підпису були відкриті спеціальні рахунки на неповнолітніх племінниць? Я попередила продюсера про те, що якщо не зміниться ситуація, я зроблю заяву. Відповідно я це роблю. Вплутувати дітей, я категорично забороняю! Дівчатка і так отримали важку психологічну травму! Загинула не просто рідна тьотя, а ще й хрещена мама моєї старшої доньки. 

Хочу пояснити, чому ця неприємна ситуація так бентежить нашу сім'ю. По-перше, коли 20 жовтня 2018 року сталося жахливе ДТП, ніхто з керівників"дизель-шоу" не повідомив нас про загибель Маріанни. Про трагедію наша родина дізналась з інтернету!? Не потрібно шукати виправдовувань цьому вчинку. Їх не повинно бути! Повідомити потрібно було першочергово і особисто. 

Після поховання Маріанни з адміністрацією ніяких контактів не було. Однак через 3 тижні після загибелі моєї дорогої серцю людини поступила пропозиція прийняти участь у зйомках фільму "Королева гумору". Перебуваючи у важкому психологічному і фізичному стані, я відмовилась. Знімати фільми не витримавши паузи, в такий складний для родини час неприпустимо. 

Цей телевізійний "продукт" немає нічого спільного з Людиною, творчі здобутки якої є наймасштабнішими на прсторах СНД, Європи. Її заслуги та особлива скромність-наша Гордість! Марину Поплавську шанували і захоплювались її талантом всі Метри гумору та телебачення багатьох країн пострадянського простору. В цьому фільмі мають право на існування декілька епізодів про рідну школу та розповідь давніх друзів Марини з часів КВНу. 

Життєвий шлях Маріанни Францівни: команда "Віртуози Житомира" та відома всьому світу команда "Дівчата з Житомира", 20 років плідної праці в Ассоціації КВН України в якості постійного члена жюрі та літературного редактора "КВН газети", а скільки проведено різноманітних фестивалів, концертів, безліч корпоративів. Особлива увага присвячена 23-річному викладанню української мови та літератури у школі √26 та 33. Доречі, ЗОШ √33 знаходиться за адресою вулиця Велика Бердичівська, 52, а не по вулиці Великій Жмеринській, як заявлено у фільмі! Робота в проекті "дизель-шоу" - дуже короткий відрізок творчості та життя. 

7 березня 2019 року в драмтеатрі ім. І. Кочерги, попри наше небажання (заява була) відбувся спеціальний концерт до дня народження Марини Поплавської. Який би повинен мати назву концерт пам'яті і проводитись через доречний проміжок часу. Відбуваються дивні речі. Також з інтернету я взнаю про відкриття незрозумілих рахунків для племінниць. Вкотре черговий піар! Досить! Викладати будь-яку інформацію стосовно сім'ї Маріанни продюсери не мають ніякого морального права! Честь, гідність, порядність і ділову репутацію ще ніхто не відміняв! Як і захист цих моральних якостей. 

Хочемо подякувати дорогим житомирянам, які прийшли 22 жовтня 2018 року віддати останню шану моїй талановитій сестрі. Звісно, що адміністрація "дизель-шоу" залучить всі свої можливості, щоб виправдатись. Вирішувати долю нашої родини ніхто немає права! 

Поділитись

Новини по темі: