19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі шукають водія темного Daewoo, який збив молоду жінку на пішохідному переході

У Житомирі шукають водія темного Daewoo, який збив молоду жінку на пішохідному переході

  • 1 березня, 2019 13:48
Поліція розпочала кримінальне провадження та встановлює керманича, причетного до ДТП, яке трапилось вранці 27 лютого на Київському шосе у Житомирі: водій автомобіля скоїв наїзд на жінку-пішохода та зник з місця пригоди.

Про це 1 березня повідомили  «Журналу Житомира» в прес-службі ГУНП в Житомирській області.

«Пригода сталася близько 5.55 по Київському шосе в Житомирі. Жінка рухалась по пішохідному переходу через проїжджу частину вулиці поблизу зупинки громадського транспорту «Нафтобаза». У цей момент водій невстановленого поки автомобіля скоїв наїзд на неї. Потерпіла, як згодом з’ясувалось 34-річна житомирянка, отримала численні травми та була терміново госпіталізована», - йдеться у повідомленні поліції.

Нині за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У рамках слідчо-розшукових заходів по встановленню усіх обставин ДТП поліцейські просять відгукнутись громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо вказаної події. Автомобіль-учасник ДТП ймовірно сірого або темного кольору, можливо марки Daewoo.

«Якщо ви можете надати інформацію про вказане ДТП, зверніться до найближчого відділу поліції або повідомте за номерами 093-389-43-12 чи 102», - просять правоохоронці.

Як повідомлялось, вранці 27 лютого на Київському шосе в Житомирі автомобіль збив жінку-пішохода, та поїхав з місця ДТП. Постраждалу госпіталізували з попереднім діагнозом – перелом правої ноги.
Поділитись

Новини по темі: