19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Депутата Кропачова облили зеленкою і доставили в столичне відділення поліції. ВІДЕО

Депутата Кропачова облили зеленкою і доставили в столичне відділення поліції. ВІДЕО

  • 28 лютого, 2019 13:46
  • 1
28 лютого в столиці кілька десятків людей облили зеленкою та доставили до відділення поліції депутата Житомирської облради від "Батьківщини" Дмитро Кропачова.

Інцидент стався під час вручення дипломів випускникам Академії державного управління при Президентові України, на якому був присутній Кропачов.

"Три місяці тому він напився, сів за кермо й на швидкості 159 км в населеному пункті насмерть збив літню жінку. Її розірвало на шматки. Його явно покриває Житомирська поліція бо через нього йде фінансування виборів Юлі. Він досі є лише свідком у справі. Йому не висунуте звинувачення, слідство кульгає. Кропачов був виведений з Академії й доставлений до найближчого РУВС з вимогою до поліції арештувати його, як вбивцю, який перешкоджає слідству", - пише в соцмережі Дмитро Корчинський.



Нагадаємо, 7 лютого близько сотні активістів намагалися пробратися до сесійної зали облради, вимагаючи розслідування ДТП за участю депутата Кропачова. Після скандалу і акції протесту під стінами Житомирської облради активісти вирушили в офіс обласної організації "Батьківщина", де залишили плакат з написом "Кропачова на нари!".
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

28 лютого, 2019 16:43:21

Такий безславний кінець...