24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Ліквідовано підпільний цех з виготовлення сигарет, які продавали на Житомирщині

Ліквідовано підпільний цех з виготовлення сигарет, які продавали на Житомирщині

  • 21 лютого, 2019 10:08
Правоохоронці викрили нелегальний цех з виготовлення цигарок, які розповсюджували у торгівельній мережі Житомирської області. Про це "Журналу Житомира" повідомляє прокуратура Житомирської області.

"У торгівельній мережі Житомирської області правоохоронцями виявлено у великій кількості тютюнові вироби, виготовлені з недоброякісної сировини. У подальшому встановлено, що виготовленням сумнівної якості тютюнової продукції, без відповідного офіційного дозволу та ліцензії, займалася група осіб, обладнавши нелегальний цех в одному із населених пунктів Кагарлицького району Київської області", - інформує відомство.

20 лютого був проведений санкціонований обшук у нелегальному цеху, обладнаному у складських приміщеннях. За результатами обшуку виявлено та вилучено значний обсяг табаку – 2000 кг та готову продукцію, а також інші компоненти для незаконного виробництва тютюнових виробів.

Фальсифікат виготовляли на спеціальних технологічних лініях, застосовуючи автоматичне обладнання для фасування в упаковки.
    
На даний час вирішується питання щодо накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності. Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 204 КК України проводить податкова міліція, процесуальне керівництво здійснює прокуратура області.
Поділитись

Новини по темі: