20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі відкрили інформаційний центр Європейського Союзу. ФОТО

У Житомирі відкрили інформаційний центр Європейського Союзу. ФОТО

  • 8 лютого, 2019 8:59
7 лютого на базі Житомирського національного агроекологічного університету відкрили інформаційний центр Європейського Союзу. Як повідомили  «ЖЖ» у міськраді, на відкритті був присутній посол Європейського Союзу в Україні Хюґ Мінґареллі. 

Центр буде відкритим майданчиком, а скористатися ним зможуть усі житомиряни та мешканці області, у тому числі представники інших навчальних закладів.

«У просторому приміщенні є усі необхідні умови для проведення тренінгів, конференцій, круглих столів та безпосередньо навчальних пар для студентів, які здобувають освіту за спеціальністю "Міжнародні економічні відносини"», - запевняють у мерії.

На базі інформаційного центру ЄС у ЖНАЕУ регулярно проводитимуться інформаційні заходи для студентів та викладачів з найбільш актуальних питань стосовно діяльності Європейського Союзу, його відносин з Україною, презентації освітніх програм ЄС для студентів та молодих науковців.

Усі необхідні інформаційні матеріали, видання та посібники надаються безпосередньо з центрального офісу ЄС у Люксембурзі.

У рамках зустрічі ректор Житомирського національного агроекологічного університету Олег Скидан підписав угоду з Послом Європейського Союзу в Україні Хюґом Мінґареллі про подальшу співпрацю у різних сферах.

Сам Посол акцентував увагу на тому, що протягом тижня в університеті та інших установах Житомира пройде ряд заходів при підтримці Представництва Європейського Союзу в Україні.









Поділитись

Новини по темі: