20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Армія
  • «Іду на ви»: Президент вручив Бердичівському спецназу нову символіку. ФОТО

«Іду на ви»: Президент вручив Бердичівському спецназу нову символіку. ФОТО

  • 18 січня, 2019 8:54
17 січня після візиту у Житомир Президент України Петро Порошенко зустрівся у Бердичевському районі із військовослужбовцями Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Як повідомили в ОДА, під час зустрічі на базі 142-го навчально-тренувального центру Президент вручив Силам спеціальних операцій бойовий прапор.
 

«Днями я підписав Указ щодо заснування емблеми і символу, і прапору ССО та штандарту командувача. І відтепер вашим девізом стануть слова Київського князя Святослава Хороброго: "Іду на ви", які більше тисячі років тому наводили жах на ворогів», – сказав Глава держави.


Вислів князя Святослава Хороброго «Іду на ви» відтепер розміщений на емблемі і прапорі Сил спеціальних операцій. Емблемою Сил спеціальних операцій Збройних Сил України стало зображення вовка срібного кольору. Прапором ССО ЗСУ є прямокутне полотнище сіро-сталевого кольору, у центрі якого вміщено зображення емблеми ССО.

«Українські спецпризначенці були, є і будуть елітою Збройних сил України. Ви майстерно робите свою роботу, на практиці реалізуючи власне ж кредо «Переваги якості над кількістю». Військовослужбовці-спецпризначенці провели багато операцій, відбиваючи російську агресію на сході нашої держави. Зокрема, під час звільнення нашими військами міст та селищ українського Донбасу», – звернувся до спецпризначенців Петро Порошенко.




































 
Поділитись

Новини по темі: