28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Мін'юст дозволив щасливим сімейним парам одружуватися ще один раз

  • 17 січня, 2019 17:46
Житомиряни, які прожили у парі зі своєю «половинкою» 10, 25, а то й усі 50 років, віднедавна мають нагоду повторити обряд одруження і нагадати собі про найщасливіший день у своєму житті.   

Як розповіли «Журналу Житомира» в Головному управлінні юстиції, на Житомирщині ця послуга – повторне святкування ювілейної дати шлюбу – надається усіма 23 відділами державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС).
           
Послугу можуть замовити як сімейні пари, так і їхні рідні чи друзі. Її вартість залежить від того, який вид обряду обирає замовник: традиційний, європейський, за скороченим сценарієм (176 гривень), індивідуальний (обійдеться у 579 гривень), чи взагалі за межами відділу ДРАЦС (понад 700 гривень).

У вихідні та святкові дні заплатити за обряд треба трохи більше.

Церемонія відбувається з усіма необхідними атрибутами, що дають сімейним парам можливість поринути думками у день власного весілля, з урочистими обітницями одне одному, обміном обручками, музичним супроводом та з весільним рушником. Крім того, подружжя знову отримає свідоцтво про шлюб, однак уже з позначкою «повторно».
Поділитись

Новини по темі: